Μαθήματα νεκροψίας

Μαθήματα νεκροψίας

Ο ιατροδικαστής Πολ Χέρτσφελντ βρίσκει τον αριθμό τηλεφώνου της κόρης του στο κεφάλι ενός τερατώδους κατακρεουργημένου πτώματος. Η Χάνα έχει απαχθεί – και αρχίζει ένα διεστραμμένο κυνήγι χαρτιών για τον Χέρτσφελντ. Γιατί ο ψυχοπαθής απαγωγέας έχει ετοιμάσει ένα άλλο πτώμα στο Χέλιγκολαντ με στοιχεία.

Ο Χέρτσφελντ δεν έχει καμία πιθανότητα να αποκτήσει τις πληροφορίες, ωστόσο. Το νησί είναι αποκομμένο από την ηπειρωτική χώρα λόγω τυφώνα και ο πληθυσμός έχει ήδη εκκενωθεί. Ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους που έχουν παραμείνει είναι η καλλιτέχνης κόμικς Λίντα, η οποία βρήκε τον νεκρό άνδρα στην παραλία. Ο Χέρτσφελντ προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να πραγματοποιήσει τη νεκροψία σύμφωνα με τις οδηγίες του από το τηλέφωνο. Αλλά η Λίντα δεν έχει ξαναπιάσει ποτέ νυστέρι. Πόσο μάλλον να τεμαχίσει άνθρωπο …

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

26.09.2012

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας