Ακοή

Ακοή

Μετά από μια ιδέα του Sebastian Fitzek

Είναι νέα. Πιστεύει στην αλήθεια. Ένα μοιραίο λάθος;
Γρήγορος ρυθμός και ασυνήθιστο: θρίλερ αγωνίας από τη συνεργασία δύο συγγραφέων best seller! Ο Vincent Kliesch έγραψε αυτό το μυθιστόρημα βασισμένο σε μια ιδέα του Sebastian Fitzek.

Η παραμικρή απόκλιση στον ήχο μιας φωνής είναι αρκετή για τον διάσημο εγκληματολόγο-φωνολόγο Ματίας Χέγκελ για να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα. Πολλοί εγκληματίες έχουν ήδη καταδικαστεί με τη βοήθειά του. Μήπως ο ίδιος ο ιατροδικαστής του Βερολίνου λέει ψέματα; Η ομολογία του ότι δολοφόνησε μια άστεγη γυναίκα σε έναν έντονο καυγά φαίνεται υπερβολικά ειλικρινής. Η podcaster αληθινών εγκλημάτων Jula Ansorge, η οποία ειδικεύεται στην αποκατάσταση αθώων καταδίκων, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Αλλά όταν σκαλίζει πολύ βαθιά την υπόθεση του Χέγκελ, όχι μόνο θέτει τον εαυτό της σε σοβαρό κίνδυνο …

Η αρχή μιας νέας σειράς θρίλερ από τους Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek – με επίκεντρο τη νεαρή podcaster αληθινών εγκλημάτων Jula Ansorge και το συναρπαστικό θέμα της ιατροδικαστικής φωνητικής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

02.05.2019

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας