Η συχνότητα του φόνου

Η συχνότητα του φόνου

Auris – Βασισμένο σε μια ιδέα του Sebastian Fitzek

Ένα θρίλερ με τον Τζούλα και τον Χέγκελ, τόμος 2

Ακουστική εγκληματολογία, ένας σκοτεινός προφίλ και ένα απαχθέν μωρό: η γρήγορη συνέχεια του Νο 1 μπεστ σέλερ του Spiegel “Auris” από τους συγγραφείς θρίλερ Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek!

“Βοήθεια, το μωρό μου χάθηκε! Εδώ υπάρχει μόνο αίμα …” Μετά από σύντομους ήχους μάχης, η πανικόβλητη κλήση έκτακτης ανάγκης μιας μητέρας στο 112 διακόπτεται ξαφνικά. Αν κάποιος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το πού βρίσκεται η γυναίκα από αυτό το ηχητικό απόσπασμα, αυτός είναι ο ιατροδικαστής φωνητικός Matthias Hegel – τον οποίο κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν δολοφόνο.
Η podcaster αληθινών εγκλημάτων Jula Ansorge έχει καταφέρει να απαλλάξει τον Hegel από τις υποψίες για τη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά με αυτόν τον τρόπο έχει έρθει πολύ κοντά στη σκοτεινή πλευρά του λαμπρού profiler.
Όταν ο Χέγκελ θέλει τώρα να χρησιμοποιήσει ξανά τις ερευνητικές της ικανότητες στην υπόθεση του απαχθέντος μωρού, η Τζούλα αρχικά αρνείται. Μπορεί όμως πραγματικά να αφήσει το μωρό και τη μητέρα του στη μοίρα τους; Και τι γίνεται με τις πληροφορίες για τον αδελφό της Μόριτζ, που θεωρούνταν νεκρός, τις οποίες υποτίθεται ότι προσπαθεί να της εξασφαλίσει ο Χέγκελ;

Στο δεύτερο μέρος της σειράς θρίλερ, οι συγγραφείς των μπεστ σέλερ Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek επιστρατεύουν και πάλι όλες τις δυνάμεις τους: τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά και κανείς δεν παραμένει τόσο αθώος όσο θα ήθελε. Γρήγορο σασπένς για τους λάτρεις των εξαιρετικών θρίλερ με περισσότερες από μία απροσδόκητες ανατροπές!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

04.05.2020

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας