Θόρυβος θανάτου

Θόρυβος θανάτου

Auris – Βασισμένο σε μια ιδέα του Sebastian Fitzek
Ένα θρίλερ με την Τζούλα και τον Χέγκελ, τόμος 3

Όταν η αλήθεια σκοτώνει …

Οι ήρωες των μπεστ σέλερ “Auris” των Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους μαζί &#8211- Ένα θρίλερ απαγωγής πρώτης τάξεως!

Για χρόνια, η επιτυχημένη podcaster αληθινών εγκλημάτων Jula Ansorge προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για την τύχη του αδελφού της, ο οποίος εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Ο Μόριτζ κατηγορήθηκε αρχικά από την αστυνομία για ένα αποτρόπαιο έγκλημα και αργότερα κηρύχθηκε νεκρός από τις αρχές. Ο Ματίας Χέγκελ, ο διάσημος ιατροδικαστής-φωνολόγος, ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι ο Μόριτζ είναι ακόμα ζωντανός. Όμως ο αμφιλεγόμενος και αδίστακτος ειδικός, ο οποίος χρειάζεται μόνο ένα δείγμα φωνής για να αναλύσει την ψυχοσύνθεση ενός δράστη, έχει πει ψέματα και χειραγωγήσει την Τζούλα πολλές φορές στο παρελθόν.
Εκείνη θέλει να τον συναντήσει μια τελευταία φορά. Όμως η καταστροφή χτυπάει: η Τζούλα και ο Χέγκελ απαγάγονται βάναυσα. Προφανώς υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να εντοπίσει τον Μόριτζ &#8211- και για να τον βρει, ο δράστης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πιο σκληρά βασανιστήρια. Η Τζούλα και ο Χέγκελ, το άνισο και εχθρικό ζευγάρι ερευνητών, βρίσκονται σε ένα άλυτο, δολοφονικό δίλημμα: αν λύσουν μαζί το τελευταίο μυστήριο γύρω από τον Μόριτζ, ο αδελφός της Τζούλα θα σκοτωθεί. Αν δεν το λύσουν, οι ίδιοι θα πεθάνουν με μαρτυρικό θάνατο στην αιχμαλωσία …

“Η ιστορία σε παρασύρει, οι χαρακτήρες κρατούν τον αναγνώστη αιχμάλωτο. Είναι συμπαθητικοί, έχουν τραχιές άκρες. Είναι σαν εσένα κι εμένα, έχουν μικρά μυστικά, μερικές φορές σκοτεινά. Αλλά στο τέλος ξέρεις: ntv.de

Οι προηγούμενες περιπτώσεις της Jula και του Hegel:
Auris
Η συχνότητα του θανάτου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

01.03.2021

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας