Η πρώτη τελευταία ημέρα

Η πρώτη τελευταία ημέρα

Ένα αταίριαστο ζευγάρι.
Ένας μοιραίος ανελκυστήρας.
Ένα ιδιαίτερο είδος αυτοπειράματος.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ;

Ένα οδοιπορικό γεμάτο κωμωδία, δράμα και απρόβλεπτες ανατροπές από τον Νο 1 συγγραφέα των γερμανικών μπεστ σέλερ Σεμπάστιαν Φίτζεκ &#8211- με δύο ιδιόρρυθμους, συγκινητικούς πρωταγωνιστές που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί.

Ο Λίβιους Ράιμερ ξεκινάει από το Μόναχο για το Βερολίνο για να σώσει το γάμο του. Όταν η πτήση του ακυρώνεται, αναγκάζεται να μοιραστεί το μοναδικό διαθέσιμο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με μια νεαρή γυναίκα, την οποία διαφορετικά θα είχε αποφύγει. Πολύ παράξενη, πολύ φωνακλού, πολύ ασυνήθιστη &#8211- με την αντισυμβατική της άποψη για τον κόσμο, η Λέα φον Άρμιν συγκλονίζει τον Λίβιους από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Λίγο μετά την αναχώρησή του, ο Λίβιους ξεκινά ένα ασυνήθιστο πείραμα σκέψης με τη Λέα – και δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό θα αλλάξει όχι μόνο την πορεία του ταξιδιού τους, αλλά και ολόκληρη τη ζωή του!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

28.04.2021

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας