Η πρόσκληση

Η πρόσκληση

Εν αναμονή ενός μεγάλου Σαββατοκύριακου στις Άλπεις, η Μάρλα Λίντμπεργκ αποδέχεται μια πρόσκληση για την επανένωση της τάξης της.
Αλλά λίγο μετά την άφιξή της, συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα πιο θανατηφόρο από το να εγκαταλείπει το απομονωμένο ορεινό ξενοδοχείο τη νύχτα μέσα στο παγωμένο χιόνι. Να μην το κάνει …

Η πρόσκληση: Αλίμονο σ’ αυτόν που τη δέχεται…

Οι αναμνήσεις της Μάρλα Λίντμπεργκ είναι πεντακάθαρες: από το παράξενο μήνυμα που την παρέσυρε σε μια εγκαταλελειμμένη μαιευτική κλινική. Από τη φιγούρα που προσπάθησε να τη σκοτώσει. Τον παράξενο σφυριχτό βήχα του ψυχοπαθούς κατά τη διάρκεια της μάχης μέχρι θανάτου.
Μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας, η εξαιρετικά ευφυής νεαρή γυναίκα έμαθε ότι όλες αυτές είναι ψευδείς αναμνήσεις. Η Μάρλα πάσχει από τύφλωση προσώπου. Ο εγκέφαλός της της παίζει παιχνίδια σε ακραίες καταστάσεις, όταν προσπαθεί μάταια να αναγνωρίσει τους ανθρώπους από τα πρόσωπά τους.
Όταν η Μάρλα λαμβάνει μια πρόσκληση για μια συνάντηση της τάξης της στις Άλπεις, ελπίζει να μπορέσει να θυμηθεί τα παλιά με τους πρώην συμμαθητές της. Όταν φτάνει στο χιονισμένο ορεινό ξενοδοχείο, όλα τα δωμάτια είναι ήδη κατειλημμένα. Χρησιμοποιημένα πιατικά βρίσκονται στο τραπέζι της τραπεζαρίας, το τζάκι τρεμοπαίζει, αλλά κανείς δεν είναι εκεί. Η Μάρλα αρχίζει να ψάχνει για τους άλλους. Και τότε το ακούει ξανά. Κάποιος σφυρίζει και βήχει έξω στο παγωμένο σκοτάδι …

Γνήσιο σασπένς – θρίλερ συναντά τον τρόμο

Ο Sebastian Fitzek εγγυάται ανατριχίλα με ένα σκηνικό γεμάτο διακριτικά στοιχεία τρόμου. Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του πιο επιτυχημένου συγγραφέα θρίλερ της Γερμανίας ξέρει επίσης να εκπλήσσει με περισσότερες από μία απρόβλεπτες ανατροπές.

<p

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

25.10.2023

ΣΕΛΙΔΕΣ

384

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας