Η ιστορία του θλιβερού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Η ιστορία του θλιβερού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πρώτο βιβλίο της γνωστής ραδιοφωνικής παρουσιάστριας του Βερολίνου και νικήτριας του Γερμανικού Βραβείου Ραδιοφωνίας Gerlinde Jänicke.
Θερμόκαρδη χριστουγεννιάτικη ιστορία για μικρούς και μεγάλους, βασισμένη σε μια ιδέα του Sebastian Fitzek.

Είναι η ώρα πριν από τα Χριστούγεννα. Η εποχή που η μυρωδιά της κανέλας και των μπισκότων με μπαχαρικά είναι παντού και οι άνθρωποι αγοράζουν δώρα για τις οικογένειές τους και προετοιμάζονται για την καλύτερη εορταστική περίοδο του χρόνου.

Το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο πειράζεται από τα άλλα έλατα στην αγορά χριστουγεννιάτικων δέντρων. Είναι μικρό και στραβό και τα κλαδιά του κρέμονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μικρό δεντράκι είναι τρομερά λυπημένο και νομίζει ότι κανείς δεν το θέλει. Κανείς δεν θα το πάρει μαζί του στο σπίτι. Κι όμως, το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να στολιστεί με έναν άγγελο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ζάχαρη και πολύχρωμες χάντρες και να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με μια δική του οικογένεια.
Αλλά τότε είναι παραμονή Χριστουγέννων και συμβαίνει το εντελώς απρόσμενο…

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

23.11.2019

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας