Βραδιά γονέων

Βραδιά γονέων

Δεν είναι θρίλερ (ακόμα κι αν ο τίτλος ακούγεται σαν τρόμος!)

Κανείς στον κόσμο δεν ξεφεύγει από τη “γοητεία” μιας βραδιάς γονέων!
Ένα έξυπνο και αξιολάτρευτα αστείο μυθιστόρημα στο ύφος του Νο1 μπεστ σέλερ του Σεμπάστιαν Φίτσεκ “Η πρώτη τελευταία μέρα”

Η Σάσα Νέμπελ έχει επιλέξει το λάθος αυτοκίνητο στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή για μια κλοπή. Μόλις μπαίνει πίσω από το τιμόνι του εκτός δρόμου οχήματος, μια ορδή από διαδηλωτές ακτιβιστές του κλίματος αρχίζει να περιφέρεται στους δρόμους. Επικεφαλής είναι μια νεαρή γυναίκα που κατεδαφίζει το SUV με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Όταν η αστυνομία εμφανίζεται στη σκηνή, ο Σάσα και η άγνωστη το σκάνε και διαλύουν μια βραδιά γονέων της 5ης τάξης. Για να αποφύγουν να περάσουν τη νύχτα υπό αστυνομική επιτήρηση, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αναλάβουν το ρόλο της Christin και του Lutz Schmolke, των γονέων του 11χρονου Hector, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χάσει κάθε σχολική εκδήλωση. Δύο εντελώς άγνωστοι, που δύσκολα θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετοι μεταξύ τους, υποδύονται τον πατέρα και τη μητέρα ενός παιδιού που δεν γνωρίζουν καθόλου. Το γεγονός ότι ο Έκτορας είναι ο μεγαλύτερος νταής του σχολείου γίνεται γρήγορα το μικρότερο από τα προβλήματά τους …

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

26.04.2023

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας