Ταυτότητα 1142

Ταυτότητα 1142

Χρησιμοποιήστε το αναγκαστικό διάλειμμα της πανδημίας για να γράψετε μαζί ένα βιβλίο!
Ο Sebastian Fitzek, χιλιάδες θαυμαστές του θρίλερ και γνωστοί συγγραφείς γερμανόφωνων μπεστ σέλερ στηρίζουν το εμπόριο βιβλίων με συναρπαστικές μικρές ιστορίες σε περιόδους κρίσης από τον κορονοϊό

Με το σύνθημα #wirschreibenzuhause, ο συγγραφέας μπεστ σέλερ Sebastian Fitzek κάλεσε τους οπαδούς του στο Instagram να λάβουν μέρος σε έναν διαδραστικό διαγωνισμό συγγραφής στα τέλη Μαρτίου 2020. 1142 ενθουσιώδεις θαυμαστές έπιασαν δουλειά και έστειλαν τις ιστορίες θρίλερ τους που περιστρέφονται γύρω από το θέμα της “ταυτότητας”, το μοτίβο της “εκδίκησης” και την ανακάλυψη ενός κινητού τηλεφώνου με απειλητικές εικόνες πάνω του &#8211- καθαρή συγκίνηση!

Μια κριτική επιτροπή από συγγραφείς, ατζέντηδες και υπαλλήλους εκδοτικών οίκων επέλεξε τις δεκατρείς πιο συναρπαστικές ιστορίες, οι οποίες θα εμφανιστούν τώρα στην ανθολογία θρίλερ “Ταυτότητα 1142”. Επιπλέον, δέκα από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς μπεστ σέλερ στη γερμανική γλώσσα συνεισέφεραν τις δικές τους συναρπαστικές σύντομες ιστορίες: Wulf Dorn, Andreas Gruber, Romy Hausmann, Daniel Holbe, Vincent Kliesch, Charlotte Link, Ursula Poznanski, Frank Schätzing και Michael Tsokos &#8211- καθώς και ο ίδιος ο Sebastian Fitzek, φυσικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο φιλανθρωπικό έργο: όλα τα κέρδη από την πώληση της ανθολογίας διηγημάτων θα διατεθούν στο εμπόριο βιβλίων μέσω του Sozialwerk des Deutschen Buchhandels e.V.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

30.09.2020

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας