Λίστα αναπαραγωγής

Λίστα αναπαραγωγής

Η μουσική είναι η ζωή τους. 15 τραγούδια αποφασίζουν πόσο θα διαρκέσει

Πριν από ένα μήνα, η 15χρονη Feline Jagow εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος καθώς πήγαινε στο σχολείο της. Με εντολή της μητέρας της, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Alexander Zorbach πέφτει πάνω σε μια μουσική υπηρεσία στο διαδίκτυο, όπου η Feline συνήθιζε να ακούει τα αγαπημένα της τραγούδια. Το εκπληκτικό: Πριν από λίγες ημέρες, η λίστα αναπαραγωγής άλλαξε. Μήπως η επιλογή των τραγουδιών της Φελίν είναι ένα κρυφό στοιχείο για το πού την έχουν απαγάγει και πώς μπορεί να διασωθεί; Ο Ζόρμπαχ προσπαθεί πυρετωδώς να αποκρυπτογραφήσει το αίνιγμα της λίστας αναπαραγωγής. Χωρίς να γνωρίζει ότι η αναζήτηση της Feline και η λύση του γρίφου της playlist θα τον βυθίσουν σε έναν φρικτό εφιάλτη. Μια ανελέητη κούρσα ενάντια στο χρόνο, στην οποία οι πιθανότητες επιβίωσης για όλους τους εμπλεκόμενους είναι κοντά στο μηδέν …

Το νέο σπουδαίο ψυχολογικό θρίλερ του Σεμπάστιαν Φίτζεκ που κάνει το κακό να ηχεί &#8211- και μια επανασύνδεση με την Αλίνα Γκρεγκόριεφ και τον Αλεξάντερ Ζόρμπαχ από τα θρίλερ Augen!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

27.10.2021

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας