Γράψε ή πέθανε

Γράψε ή πέθανε

Γράψε ή πέθανε: το θρίλερ του Φίτσεκ συναντά το χιούμορ του Μπέιζενχερτς!

Ο Καρλ Βόρλαου, ένας μυστηριώδης ασθενής μιας ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής, ισχυρίζεται ότι απήγαγε την επτάχρονη Πία πριν από μήνες και την πήγε σε μια μυστική τοποθεσία. Ο Βόρλαου θέλει να μιλήσει για το έγκλημά του μόνο σε έναν άνθρωπο &#8211- τον χιουμορίστα και αντισυμβατικό λογοτεχνικό ατζέντη Ντέιβιντ Ντόλα, στον οποίο ο Βόρλαου κάνει μια διαβολική προσφορά: ο ατζέντης θα του δώσει εκδοτική προκαταβολή ενός εκατομμυρίου ευρώ για ένα θρίλερ με τίτλο “Σκοτώνω κάτι που δεν μπορείς να δεις”. Μια εξομολόγηση με τη μορφή ενός αληθινού αστυνομικού μυθιστορήματος για την τύχη της μικρής Πία!
Ως ανταμοιβή, ο Βόρλαου υπόσχεται να κάνει τον Ντόλα ήρωα που θα σώσει το κορίτσι από βέβαιο θάνατο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, αν ο Ντόλα αρνηθεί την αποστολή, ο Βόρλαου όχι μόνο θα αφήσει την Πία να πεθάνει, αλλά θα καταστρέψει και τη ζωή του πράκτορα για πάντα …
Ακούγεται σαν ένα τυπικό ψυχολογικό θρίλερ;

Αλήθεια. Αλλά και πάλι, δεν είναι. Γιατί οι πρωταγωνιστές του “Γράψε ή πέθανε” είναι ακόμα πιο εξαιρετικοί από το ίδιο το νέο συγγραφικό δίδυμο: Sebastian Fitzek & Micky Beisenherz.

<p

“Θέλαμε να γράψουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ: μια ιστορία που σε κάνει να γελάς από τη μια πλευρά από καρδιάς &#8211- και όταν γυρίζεις τη σελίδα, αυτό ακριβώς το γέλιο σου κολλάει στο λαιμό από την αγωνία!”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

30.03.2022

ΣΕΛΙΔΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Φορτώστε περισσότερα

Τα θρίλερ του Fitzek κόβουν την ανάσα, γεμάτα άγριες ανατροπές.

Harlan Coben, συγγραφέας μπεστ σέλερ

Ο Sebastian Fitzek είναι απλά καταπληκτικός. Ειλικρινά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να δημιουργήσω αγωνία και ανατροπές στην πλοκή με τον τρόπο που μόνο ο Σεμπάστιαν μπορεί. Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.

Chris Carter, σεναριογράφος και συγγραφέας